Suzuki Motorcycles Forum banner

1 - 20 of 29 Posts

·
Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I uploaded some pics to a hosting site and im copying the url for the image to upload to this site but for some reason its not working. Can someone tell me what im doing wrong thanks.
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
Ahhh......i'm not too familiar with that one but thewy should be like the others.....upload the pic and then copy the URL it gives you and paste. Not sure why it isn't workign for you though.....I use http://basichosting.avatarimage.net/login.php for mine cause I can get to it from work as well
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
I just tried it with an image I have saved on avaratimage and it worked for me. Try it again and hit "preview post" before it submits and see if it changes anything....
 

·
Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Yeah i just tried that site and its not working just like i thought. i even changed the http to https and it still didn't work. I guess im gonna have to upload images when in get home. By the way who did your sig? Im looking for someone to design one for me?
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
Another guy on another forum made it for me. I'm sure someone will help ya out if you post up some images. I suck at it so I couldn't be any help...but there are some talented people here
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
I didn't think of that.....I know Photobucket and avatarimage automatically put them in there......the site he is trying to use may not
Good suggestion
 

·
Premium Member
Joined
·
9,935 Posts
All images must be uploaded to this forum, the problem with remote image hosting is often times those images are on very slow servers, that will slow down the loading of this site if it's waiting on other slower servers. I like things to be fast so that is why we are setup this way.


Are you trying to do this for an avatar or signature?
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
DUguder said:
earlier I was trying to upload a pic of my wife for the wife/girlfriend thread
well then dammit R1Lover and KW HELP THIS GUY!!!! :biggrin
 

·
Premium Member
Joined
·
9,935 Posts
DUguder said:
earlier I was trying to upload a pic of my wife for the wife/girlfriend thread
You can still insert images into post that are remote hosted, I was only referring to sigs and avatars...

Here is how,

Open new post or reply, click this image
then insert the location of the image and click "ok"

That's it....
 

·
Registered
Joined
·
50 Posts
Discussion Starter · #16 ·
Alright now whats the problem. I loaded the pic and it seemed like it worked but when it finally posted i get this red x instead of a pic.
 

·
Super Moderator
Joined
·
763 Posts
DUguder said:
Alright now whats the problem. I loaded the pic and it seemed like it worked but when it finally posted i get this red x instead of a pic.
Post up the URL to the pic you are trying to post and I ll see if I can get it. If not, it might be that the host doesnt allow remote linking.
 

·
Premium Member
Joined
·
9,935 Posts
DUguder said:
Alright now whats the problem. I loaded the pic and it seemed like it worked but when it finally posted i get this red x instead of a pic.
I would say that's an issue with the hosting site you are using, or you have the wrong location.
Why not just click the advanced tab and upload the pic here?
 
1 - 20 of 29 Posts
Top