Suzuki Motorcycles Forum banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Senior Member
Joined
·
1,691 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Why is it that when I try to log in on other computeres (like at school) without "remember me" checked it doesn't really log me in? I get the "thank you for loggin in" screen but it doesn't show user cp or let me check messages etc.
 

·
Yolo Swaggins
Joined
·
8,942 Posts
I've run into the same problem.. .Or if i open multiple tabs for different thread and try to post it asks to me log in....
 

·
Premium Member
Joined
·
9,935 Posts
I believe this is because you are not using the http://www.gixxer--- and instead are using the http://gixxer----

I re-directed everyone that was not using www. to www but when I moved I had to turn that off until the dns updated.. I will turn it back on now.

The forum is setup for www.gixxer-forum.net as the main address... so when you log in without the www the forum will then re-direct you to www, if you logged in without the www then it's a different cookie so you are not logged in...

did I confuse you enough? lol

give me 2 minutes and please try this again.
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
R1Lover said:
I just tested from three computers and it works correct on all of them so let me know if you are still having trouble..

&
to the forum!
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
RLover said:
he's a noob!
Kinda......his join date is Jan 2008 so he's been here for a while :popcorn

Looks like the new server is all worked out and running good!
 

·
Premium Member
Joined
·
9,935 Posts
yes I think all the bugs are out of it so far... There is one more setting I need to tweak in mysql after I collect a little more data from these past few days. Then we should be set.

There are always a few things to work out after a new setup though. I'll be glad when it's stable and trouble free.... which it almost is now.
 
1 - 11 of 11 Posts
Top