Suzuki Motorcycles Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 20 of 27 Posts

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Was posting some Jokes in the sticky joke thread in Anythign goes, and when I would paste them in quick reply, and hit submit, it would say "There was an error in your post" and ask me to click ok. Then the post would show up 2-3 posts back
 

·
Senior Member
Joined
·
3,306 Posts
yeah for some reason when i quote people sometimes my reply with their quote in it will show up before their original post


its magic
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Hmmm.........I just noticed in that thread, the last "quick reply" I did was at 12:20.......the last post in that thead is 12:51 pm..........and right now it's 12:25 PM Looks like a glitch in the time is making the post at 12:51 stay as the "last post" Maybe at 12:52 it will fix itself
 

·
Senior Member
Joined
·
1,691 Posts
I got kicked off the site a couple times today..."cannot connect to server" etc. I didn't know if it was the site or the crappy school computer though.
 

·
Senior Member
Joined
·
3,306 Posts
it was happening to me in the bored thread... it kept moving gsx-r 600 girl's post down and placing everyones before it... the time on her post was way ahead of what it actually was but then ours was normal which i think is why it was moving hers down since it probably thought since her time was ahead then she was posting after us.... if that makes sense?
 

·
Premium Member
Joined
·
9,935 Posts
SarahJ said:
it was happening to me in the bored thread... it kept moving gsx-r 600 girl's post down and placing everyones before it... the time on her post was way ahead of what it actually was but then ours was normal which i think is why it was moving hers down since it probably thought since her time was ahead then she was posting after us.... if that makes sense?
I can't duplicate this at all, every post is in order of both time and the post number on the right side of the post.

Is this still happening to you? or are you just talking about before?

Captain Squid said:
I just tried it again and it worked. Thanks R1Lover!
Here's the link anyway

Thanks, I see nothing wrong... if there are still issues please let me know.



http://www.gixxer-forum.net/forum/showthread.php?t=53&page=6
 

·
Level 7 awesome
Joined
·
34,135 Posts
Discussion Starter · #17 ·
Mine's fixed now.....whatever you did........THANKS!
 
1 - 20 of 27 Posts
Status
Not open for further replies.
Top